Vi er her for deg!

Janne og Andreas er elev- lærling- og mobbeombud i Akershus. Nå svarer de på spørsmål og gir råd til elever og lærlinger på Snapchat og Facebook

Gikk videre i matematikkonkurranse!

Øystein Sendstad fra 1NBE gikk videre til runde 2 i den nasjonale matematikkonkurransen "Abelkonkurransen".

Åpen kveld torsdag 25.januar

Fra kl. 18:00-20:00 arrangeres Åpen kveld for framtidige elever og foresatte.

Skabb - hvordan forholder vi oss til det?

Kommuneoverlegene på Øvre Romerike har laget et notat om tilfellene av skabb i distriktet vårt den siste tiden.

First Lego League 2017

3KMA gjennomførte flerkameraproduksjon og livestream!

Ny bussrute fra Hvam til Jessheim

Fra 20.november går det to busser fra Gamle Hvam til Jessheim kl. 15:40. Den ene fortsetter til Oslo lufthavn, Gardermoen.

PetroChallenge 2017

Hvam stilte med tre lag i årets PetroChallenge

Nye Agroteknikere!

Gratulerer til denne flotte gjengen som nå er ferdig utdannet agroteknikere!

Rideleir på Hvam

Vi gjentar suksessen fra 2015, og inviterer til rideleir for ungdom født 2000-2004 i uke 32, 6.-11. august. Det blir undervist i sprang, dressur, feltritt og kjøring, samt teoriundervisning og andre hesterelaterte aktiviteter.

Bygde opp inspirasjonshage på hagemessa

Elever og lærere fra Hvam har i flere dager vært med på bygge opp en fantastisk designhage i regi av NAML, Norske anleggsgartnere - miljø og landskapsentreprenører.