PetroChallenge 2017

Hvam stilte med tre lag i årets PetroChallenge

Nye Agroteknikere!

Gratulerer til denne flotte gjengen som nå er ferdig utdannet agroteknikere!

Rideleir på Hvam

Vi gjentar suksessen fra 2015, og inviterer til rideleir for ungdom født 2000-2004 i uke 32, 6.-11. august. Det blir undervist i sprang, dressur, feltritt og kjøring, samt teoriundervisning og andre hesterelaterte aktiviteter.

Bygde opp inspirasjonshage på hagemessa

Elever og lærere fra Hvam har i flere dager vært med på bygge opp en fantastisk designhage i regi av NAML, Norske anleggsgartnere - miljø og landskapsentreprenører.

Hva er det de bygger?

Arne Tveit og elever fra naturbruk har de siste ukene jobbet med et imponerende reisverk på parkeringsplassen utenfor verkstedet.

Nytt tilbud i kantina!

Begynn skoledagen med en god og variert frokost!

Klassebilde 3NBE

Skrivestafett i Nationen

3NBE har bidratt med flotte artikler på en dobbelside i dagens utgave av Nationen. De har deltatt i Nationens skrivestafett for naturbruksskoler.

Oppmelding til privatisteksamen

Påmeldingsperiode er fra 15.januar til 1.februar.

Representantene til BUK : (f.v.) Anders Herberg (vara), Sofie Berg Lea og Sander Tandberg.

Representanter til BUK

I dag har vi valgt to representanter og en vara fra skolen til barn og unges kommunestyre (BUK) i Nes kommune. Sander fra Haga og Sofie og Anders fra Tomteråsen, gleder seg til å jobbe med politikk og demokratiske prosesser.

ÅPEN KVELD

Torsdag 24.januar åpner vi skolen for fremtidige elever og foresatte. Møt lærere, elever, rådgivere, internatansatte og ledelse og sjekk ut våre utdanningsprogram og fasiliteter!