Velkommen til ridekurs

Annenhver uke fram til nyttår tilbys undervisning i ridehallen, med Maren Olsen Moshølen og Cecilie Larsen fra hestefag som ansvarlige for timene.

Velkommen til foreldremøte for Vg1

Tirsdag 11.oktober kl. 18:00 inviterer skolen foresatte til elevene i Vg1 Naturbruk, Vg1 Medier og kommunikasjon og Vg1 Idrettsfag til høstens foreldremøte

Konverterer Boble til elbil!

Elevene på Vg1 Naturbruk med energi- og miljøfag er i gang med et morsomt elbil-prosjekt.

Rødt lag kom på førsteplass - Martine Karlsnes, Morten N. Sørby, Andreas R. Simensrud og Ine Tømta fra 2HHA og 2AIA på Hvam vgs.

Spennende fylkesmesterskap i heste- og hovslager- / anleggsgartnerfag.

Fire lag, ett fra Kjelle vgs og tre fra Hvam vgs, konkurrerte onsdag i en tverrfaglig skolekonkurranse, der både praktiske og teoretiske ferdigheter ble satt på prøve.

En gjeng glade elever sammen med naturbrukslærer Arne Tveit.

Setter opp grillhytte!

Kjenslisaga ved Flolangen er flittig besøkt av elevgrupper fra skolen, og nå setter naturbrukselevene opp en ny grillhytte på området.

Brannøvelse i fjøset!

Torsdag kl. 12:00 gikk brannalarmen i fjøset og alle dyra måtte evakueres.

2LGA og kontaktlærer Rune poserer utenfor traktorfabrikken.

Vellykket studietur til Østerrike for 3LBA

Gutta på Vg3 Landbruk har hatt innholdsrike dager på studietur i Østerrike, og fått innblikk i både skogbruk, landbruk og industri i Sentral-Europa.

Tom stol ved arbeidsbord

Ny fraværsgrense fra skoleåret 2016-17

Regjeringen innfører en fraværsgrense i fag på 10 prosent i videregående skole fra skoleåret 2016-2017.

Gjengen samlet i det provisoriske laboratoriet i kyllinghuset. Fra v: Mette Bjerkestrand (fagarbeider, hønsehuset), Torbjørn Tangen (leder, hønsehus og stall), Henk Sulkers (forsker, Wageningen UR Livestock Research, Nederland), Thor Blichfeldt (avls- og seminsjef, Norsk Sau og Geit) og Ellen Frislie (laboratorieleder, Norsk Sau og Geit).

Spennende seminprosjekt i hønsehuset

I hønsehuset foregår det spennende ting denne uka. Med semin-ekspertise fra den nasjonale genbanken i Nederland og Norsk Sau og Geit gjøres det forsøk med nedfysing av hane-sæd og inseminering av opptint sæd.

OL-ilden kommer til Jessheim Idrettspark 5.februar!

Elevene på Idrettsfag deltar på fakkelfesten med salg fra "Morgendagens idrettskiosk", der de presenterer en enkel, sunn og bærekraftig kioskmeny.