Rollespill om klima!

1NBE hadde en spennende fagdag i naturfag forrige uke, der de fikk prøve seg som bl.a. ingeniører, økonomer, politikere og journalister i rollespillet "Klimaspillet".

Grønnsaksleveranse på timeplanen!

Når kjøkkenet vårt bestiller grønnsaker fra avlingslageret, er det elevene i 1NBA og 2NBA som leverer varene.

Forebyggende samarbeid med politiet

Akershus fylkeskommune og politidistriktene i fylket har inngått en avtale om narkotikaforebyggende samarbeid.

Smekkfull gymsal!

Valg 2015

Paneldebatt og skolevalg er vel gjennomført ved skolen. Fremskrittspartiet og Arbeiderpartiet ble valgets vinnere, med Senterpartiet og Høyre hakk i hæl.

Kalvemønstring!

Elever fra Vg1 Naturbruk fikk arrangere kalvemønstring fredag i forrige uke. Mye kos, mye moro OG mye læring!

Informasjon om inntak og frister!

Har du søkt videregående opplæring i Akershus for skoleåret 2015-2016? Da er det viktig at du husker svarfristen!

Rideleir på Hvam!

Det arrangeres rideleir på Hvam i uke 27 (28.juni-3.juli). Ta med egen hest eller lån en skolehest. Innlosjering på skolens internat.

Ole Kristian Sæther og Henrik Erstad sjekker ut løsdriftsfjøset på Sele i Klepp.

Til Jæren på skoletur

Engasjerte og vitebegjærlige landbrukselever i 3LBA har vært på Jæren og høstet kunnskap fra jærske bønder.

Fortsatt mulig å søke seg til fagskolen!

Ny og spennende utdanning innen entreprenørskap starter opp i løpet av september 2015. Vil du lære mer om hvordan du utvikler gode ideer til framtidsretta næring, enten i egen bedrift eller som rådgiver, er studiet aktuelt for deg.

Golfbanen åpner!

Fredag 17.april åpner golfbanen med 6 hull.