Tom stol ved arbeidsbord

Ny fraværsgrense fra skoleåret 2016-17

Regjeringen innfører en fraværsgrense i fag på 10 prosent i videregående skole fra skoleåret 2016-2017.

Gjengen samlet i det provisoriske laboratoriet i kyllinghuset. Fra v: Mette Bjerkestrand (fagarbeider, hønsehuset), Torbjørn Tangen (leder, hønsehus og stall), Henk Sulkers (forsker, Wageningen UR Livestock Research, Nederland), Thor Blichfeldt (avls- og seminsjef, Norsk Sau og Geit) og Ellen Frislie (laboratorieleder, Norsk Sau og Geit).

Spennende seminprosjekt i hønsehuset

I hønsehuset foregår det spennende ting denne uka. Med semin-ekspertise fra den nasjonale genbanken i Nederland og Norsk Sau og Geit gjøres det forsøk med nedfysing av hane-sæd og inseminering av opptint sæd.

OL-ilden kommer til Jessheim Idrettspark 5.februar!

Elevene på Idrettsfag deltar på fakkelfesten med salg fra "Morgendagens idrettskiosk", der de presenterer en enkel, sunn og bærekraftig kioskmeny.

Rollespill om klima!

1NBE hadde en spennende fagdag i naturfag forrige uke, der de fikk prøve seg som bl.a. ingeniører, økonomer, politikere og journalister i rollespillet "Klimaspillet".

Grønnsaksleveranse på timeplanen!

Når kjøkkenet vårt bestiller grønnsaker fra avlingslageret, er det elevene i 1NBA og 2NBA som leverer varene.

Forebyggende samarbeid med politiet

Akershus fylkeskommune og politidistriktene i fylket har inngått en avtale om narkotikaforebyggende samarbeid.

Smekkfull gymsal!

Valg 2015

Paneldebatt og skolevalg er vel gjennomført ved skolen. Fremskrittspartiet og Arbeiderpartiet ble valgets vinnere, med Senterpartiet og Høyre hakk i hæl.

Kalvemønstring!

Elever fra Vg1 Naturbruk fikk arrangere kalvemønstring fredag i forrige uke. Mye kos, mye moro OG mye læring!

Informasjon om inntak og frister!

Har du søkt videregående opplæring i Akershus for skoleåret 2015-2016? Da er det viktig at du husker svarfristen!

Rideleir på Hvam!

Det arrangeres rideleir på Hvam i uke 27 (28.juni-3.juli). Ta med egen hest eller lån en skolehest. Innlosjering på skolens internat.