Signe, Thea og Erik i russestyret er klare til å dele ut bøsser.

Samlet inn 35.717,- til kreftsaken!

Russen på Hvam arrangerte tirsdag 10.mars en vellykket innsamlingsaksjon i samarbeid med kreftforeningen.

Stor trengsel for å teste det nye vannforsyningsanlegget!

Vannforsyningsprosjektet i mål!

Tidligere rektor ved Hvam vgs, Iver Husum, og hans kone, tidligere rektor ved Romerike folkehøgskole, Gry Husum, har vært i Uganda og jobbet med et vannforsyningsprosjekt. Her kan dere lese om prosjektet og se noen bilder fra skolen de har jobbet ved:

Jærkylling mange_rund

Vil du kjøpe kyllinger?

Nå er det igjen mulig å bestille daggamle kyllinger fra hønsehuset vårt!

Slik fundamenterer de for vanntankene.

Hilsen fra Uganda

Vår tidligere rektor, Iver Husum, reiste i desember til Uganda sammen med sin kone, for å jobbe en periode på en skole der. Her kan dere lese hva han forteller om prosjektet de jobber med!

Dressurkurs for hunder i ridehallen!

Det arrangeres et 12-timers dressurkurs for hunder i skolens ridehall, med kursstart 4.februar 18:00-20:00. Elever fra skolen ønskes spesielt velkomne!

Esval Miljøpark overrakte elevene et bidrag på kr.10 000,- som kan brukes til studieturer og lignende prosjekter.
(Foto: Esval Miljøpark)

Finner løsninger på avfallsproblem!

Elevene i 2LGE, Naturbruk med energi- og miljøfag/dyrekunnskap, har på oppdrag fra Esval Miljøpark funnet løsninger på hvordan hageavfall kan utnyttes som ressurs.

Velkommen til undervisning i ridehallen!

Maren Olsen Moshølen har satt opp 4 åpne treninger i ridehallen dette semesteret. Meld deg på!

Ungdomsbedrift utsmykker Grønt fagsenter

Ungdomsbedriften AllYouNeed, bestående av elevene i klasse 3KM (Medier og kommunikalsjon) har stått for utsmykkingen av Grønt fagsenters felles spiserom.

Utdanningstorg!

Utdanningstorget 2014 for Romerike går av stabelen 2. og 3. desember, kl. 17.00-21.00, på Norges Varemesse på Lillestrøm.

Stemningsfullt julemarked!

Mange tok veien til Vesle Hvam på lørdag, da det årlige julemarkedet ble arrangert.