Nyheter

Ole Kristian Sæther og Henrik Erstad sjekker ut løsdriftsfjøset på Sele i Klepp.

Til Jæren på skoletur

Engasjerte og vitebegjærlige landbrukselever i 3LBA har vært på Jæren og høstet kunnskap fra jærske bønder.

Fortsatt mulig å søke seg til fagskolen!

Ny og spennende utdanning innen entreprenørskap starter opp i løpet av september 2015. Vil du lære mer om hvordan du utvikler gode ideer til framtidsretta næring, enten i egen bedrift eller som rådgiver, er studiet aktuelt for deg.

Golfbanen åpner!

Fredag 17.april åpner golfbanen med 6 hull.

Signe, Thea og Erik i russestyret er klare til å dele ut bøsser.

Samlet inn 35.717,- til kreftsaken!

Russen på Hvam arrangerte tirsdag 10.mars en vellykket innsamlingsaksjon i samarbeid med kreftforeningen.

Stor trengsel for å teste det nye vannforsyningsanlegget!

Vannforsyningsprosjektet i mål!

Tidligere rektor ved Hvam vgs, Iver Husum, og hans kone, tidligere rektor ved Romerike folkehøgskole, Gry Husum, har vært i Uganda og jobbet med et vannforsyningsprosjekt. Her kan dere lese om prosjektet og se noen bilder fra skolen de har jobbet ved:

Jærkylling mange_rund

Vil du kjøpe kyllinger?

Nå er det igjen mulig å bestille daggamle kyllinger fra hønsehuset vårt!

Slik fundamenterer de for vanntankene.

Hilsen fra Uganda

Vår tidligere rektor, Iver Husum, reiste i desember til Uganda sammen med sin kone, for å jobbe en periode på en skole der. Her kan dere lese hva han forteller om prosjektet de jobber med!

Dressurkurs for hunder i ridehallen!

Det arrangeres et 12-timers dressurkurs for hunder i skolens ridehall, med kursstart 4.februar 18:00-20:00. Elever fra skolen ønskes spesielt velkomne!

Esval Miljøpark overrakte elevene et bidrag på kr.10 000,- som kan brukes til studieturer og lignende prosjekter.
(Foto: Esval Miljøpark)

Finner løsninger på avfallsproblem!

Elevene i 2LGE, Naturbruk med energi- og miljøfag/dyrekunnskap, har på oppdrag fra Esval Miljøpark funnet løsninger på hvordan hageavfall kan utnyttes som ressurs.

Velkommen til undervisning i ridehallen!

Maren Olsen Moshølen har satt opp 4 åpne treninger i ridehallen dette semesteret. Meld deg på!