Fra generalprøven. Andreas og Ole Alexander sjekker at alt funker på kamera.

Mediaelever på First Lego League

På oppdrag fra Kunnskapsbyen Lillestrøm gjennomførte 3KMA en flerkameraproduksjon av First Lego League-turneringen lørdag.

Flammepunkt

3PBA har jobbet med prosjektet Flammepunkt, og avsluttet i forrige uke med en rollespillbasert dialog om situasjonen i Irak og Syria.

Utdanningsvalg

I uke 42 og 43 har vi hatt besøk av rundt 160 elever fra ungdomsskolene i distriktet. De har blitt bedre kjent med skolen vår og utdanningsprogrammene Medier og kommunikasjon, Naturbruk og Idrett.

Åpen dag

Åpen dag ble i år arrangert 14.september. Været var strålende, og besøket rekordstort.

Tobakksfri skoletid

Skolen og skoletiden ble fra 1. juli i år lovbestemt tobakksfri. Det betyr at elever ikke kan bruke snus og røyk i skoletiden, heller ikke utenfor skolens område.

Nytt skolebusstilbud Hvam vgs - Jessheim

Nettbuss setter opp en skolebuss som kjører strekningen Hvam vgs – Jessheim f.o.m. mandag 1.september.

Velkommen til skolestart

18. august starter over 20 000 elever i videregående opplæring. I Akershusskolen skal elevene ha best mulig kompetanse etter endt skolegang.

Første skoledag etter ferien er 18.august!

Elevene ønskes velkommen i skolens kantine hvor de møter sine kontaktlærere. Oppmøte: Vg1 og tilrettelagt opplæring: kl. 09.00, Vg2: kl. 10.00, Vg3: kl. 11.00