Ungdomsbedrift utsmykker Grønt fagsenter

Ungdomsbedriften AllYouNeed, bestående av elevene i klasse 3KM (Medier og kommunikalsjon) har stått for utsmykkingen av Grønt fagsenters felles spiserom.

Utdanningstorg!

Utdanningstorget 2014 for Romerike går av stabelen 2. og 3. desember, kl. 17.00-21.00, på Norges Varemesse på Lillestrøm.

Stemningsfullt julemarked!

Mange tok veien til Vesle Hvam på lørdag, da det årlige julemarkedet ble arrangert.

Fra generalprøven. Andreas og Ole Alexander sjekker at alt funker på kamera.

Mediaelever på First Lego League

På oppdrag fra Kunnskapsbyen Lillestrøm gjennomførte 3KMA en flerkameraproduksjon av First Lego League-turneringen lørdag.

Flammepunkt

3PBA har jobbet med prosjektet Flammepunkt, og avsluttet i forrige uke med en rollespillbasert dialog om situasjonen i Irak og Syria.

Utdanningsvalg

I uke 42 og 43 har vi hatt besøk av rundt 160 elever fra ungdomsskolene i distriktet. De har blitt bedre kjent med skolen vår og utdanningsprogrammene Medier og kommunikasjon, Naturbruk og Idrett.

Åpen dag

Åpen dag ble i år arrangert 14.september. Været var strålende, og besøket rekordstort.

Tobakksfri skoletid

Skolen og skoletiden ble fra 1. juli i år lovbestemt tobakksfri. Det betyr at elever ikke kan bruke snus og røyk i skoletiden, heller ikke utenfor skolens område.

Nytt skolebusstilbud Hvam vgs - Jessheim

Nettbuss setter opp en skolebuss som kjører strekningen Hvam vgs – Jessheim f.o.m. mandag 1.september.

Velkommen til skolestart

18. august starter over 20 000 elever i videregående opplæring. I Akershusskolen skal elevene ha best mulig kompetanse etter endt skolegang.