Nye Agroteknikere!

Gratulerer til denne flotte gjengen som nå er ferdig utdannet agroteknikere!

Rideleir på Hvam

Vi gjentar suksessen fra 2015, og inviterer til rideleir for ungdom født 2000-2004 i uke 32, 6.-11. august. Det blir undervist i sprang, dressur, feltritt og kjøring, samt teoriundervisning og andre hesterelaterte aktiviteter.

Bygde opp inspirasjonshage på hagemessa

Elever og lærere fra Hvam har i flere dager vært med på bygge opp en fantastisk designhage i regi av NAML, Norske anleggsgartnere - miljø og landskapsentreprenører.

Hva er det de bygger?

Arne Tveit og elever fra naturbruk har de siste ukene jobbet med et imponerende reisverk på parkeringsplassen utenfor verkstedet.

Nytt tilbud i kantina!

Begynn skoledagen med en god og variert frokost!

Klassebilde 3NBE

Skrivestafett i Nationen

3NBE har bidratt med flotte artikler på en dobbelside i dagens utgave av Nationen. De har deltatt i Nationens skrivestafett for naturbruksskoler.

Oppmelding til privatisteksamen

Påmeldingsperiode er fra 15.januar til 1.februar.

Representantene til BUK : (f.v.) Anders Herberg (vara), Sofie Berg Lea og Sander Tandberg.

Representanter til BUK

I dag har vi valgt to representanter og en vara fra skolen til barn og unges kommunestyre (BUK) i Nes kommune. Sander fra Haga og Sofie og Anders fra Tomteråsen, gleder seg til å jobbe med politikk og demokratiske prosesser.

Velkommen til ridekurs

Annenhver uke fram til nyttår tilbys undervisning i ridehallen, med Maren Olsen Moshølen og Cecilie Larsen fra hestefag som ansvarlige for timene.

Velkommen til foreldremøte for Vg1

Tirsdag 11.oktober kl. 18:00 inviterer skolen foresatte til elevene i Vg1 Naturbruk, Vg1 Medier og kommunikasjon og Vg1 Idrettsfag til høstens foreldremøte