Christel Villadsen

Fylkets første kvinnelige byggdrifterlærling

Christel Villadsen (18) har lærlingeplass her på Hvam videregående, og er fylkeskommunens første kvinnelige lærling i byggdrifterfaget.

Glade leverandører av elitemelk: foran f.v. fjøsleder Lena Løvaas Granli, elevene Jacob F. Udahl, Frida Haugen, Tom Allan R. Brenden og Cecilie Sigvartsen. Bak f.v elevene Elin Kommisrud, Marthe R. Galby, lærer Einar Graven og fagarbeider Kjell Iversen.

Hvam i Norgestoppen på melkekvalitet!

Skolen fikk denne uken utdelt hedersbevisningen "Melkespannet" fra TINE, for å ha levert elitemelk uten en eneste feil i 27 år sammenhengende.

Hele klassen og alle gjestene samlet foran forslaget til logo.

Jordforbedringsmiddel ut på markedet!

I dag presenterte 2LGE sitt forslag til hvordan Esval Miljøpark kan markedsføre og selge jordforbedringsmiddelet de produserer basert på hageavfall og biorest.

Vi er her for deg!

Janne og Andreas er elev- lærling- og mobbeombud i Akershus. Nå svarer de på spørsmål og gir råd til elever og lærlinger på Snapchat og Facebook

Gikk videre i matematikkonkurranse!

Øystein Sendstad fra 1NBE gikk videre til runde 2 i den nasjonale matematikkonkurransen "Abelkonkurransen".

Åpen kveld torsdag 25.januar

Fra kl. 18:00-20:00 arrangeres Åpen kveld for framtidige elever og foresatte.

Skabb - hvordan forholder vi oss til det?

Kommuneoverlegene på Øvre Romerike har laget et notat om tilfellene av skabb i distriktet vårt den siste tiden.

First Lego League 2017

3KMA gjennomførte flerkameraproduksjon og livestream!

Ny bussrute fra Hvam til Jessheim

Fra 20.november går det to busser fra Gamle Hvam til Jessheim kl. 15:40. Den ene fortsetter til Oslo lufthavn, Gardermoen.

PetroChallenge 2017

Hvam stilte med tre lag i årets PetroChallenge