Hva er det de bygger?

Arne Tveit og elever fra naturbruk har de siste ukene jobbet med et imponerende reisverk på parkeringsplassen utenfor verkstedet.

Nytt tilbud i kantina!

Begynn skoledagen med en god og variert frokost!

Klassebilde 3NBE

Skrivestafett i Nationen

3NBE har bidratt med flotte artikler på en dobbelside i dagens utgave av Nationen. De har deltatt i Nationens skrivestafett for naturbruksskoler.

Oppmelding til privatisteksamen

Påmeldingsperiode er fra 15.januar til 1.februar.

Ny katalog!

Vår nye katalog for skoleåret 2017/2018 er klar. Nytt tilbud til høsten er fordypning i Dyrefag på Vg1 Naturbruk. Du kan lese mer i katalogen her.

Representantene til BUK : (f.v.) Anders Herberg (vara), Sofie Berg Lea og Sander Tandberg.

Representanter til BUK

I dag har vi valgt to representanter og en vara fra skolen til barn og unges kommunestyre (BUK) i Nes kommune. Sander fra Haga og Sofie og Anders fra Tomteråsen, gleder seg til å jobbe med politikk og demokratiske prosesser.

Velkommen til ridekurs

Annenhver uke fram til nyttår tilbys undervisning i ridehallen, med Maren Olsen Moshølen og Cecilie Larsen fra hestefag som ansvarlige for timene.

Velkommen til foreldremøte for Vg1

Tirsdag 11.oktober kl. 18:00 inviterer skolen foresatte til elevene i Vg1 Naturbruk, Vg1 Medier og kommunikasjon og Vg1 Idrettsfag til høstens foreldremøte

Konverterer Boble til elbil!

Elevene på Vg1 Naturbruk med energi- og miljøfag er i gang med et morsomt elbil-prosjekt.

Rødt lag kom på førsteplass - Martine Karlsnes, Morten N. Sørby, Andreas R. Simensrud og Ine Tømta fra 2HHA og 2AIA på Hvam vgs.

Spennende fylkesmesterskap i heste- og hovslager- / anleggsgartnerfag.

Fire lag, ett fra Kjelle vgs og tre fra Hvam vgs, konkurrerte onsdag i en tverrfaglig skolekonkurranse, der både praktiske og teoretiske ferdigheter ble satt på prøve.