Nyheter

Fagskolen Innlandet: arbeid i løkåkeren - Hvam vgs og fagskole, Hvamsalléen 30 i Nes kommune

Fagskolen - ny studiestart til høsten

Den ordinære søknadsfristen er ute, men det kan fortsatt gjøres lokale inntak. Ta kontakt.

Bidronningene UB er Amalie Gjerstad, Victoria Bårdsen, Ingrid Monrad-Haslum, Ulla Bech Bråten og Oda Runesdatter Aronsen.

To gjeve priser til Hvam!

Under Akershusmesterskapet for ungdomsbedrifter vant Bidronningene UB prisen for beste yrkesfaglige bedrift, og Sissel Nordlund ble årets entreprenørskapslærer!

Dette er lyden av yrkesfag!

1. mars er søknadsfristen for søknader til videregående skole. Med yrkesfag får du mulighet til å utdanne deg til over 170 ulike yrker! Se vår video og bli inspirert!

Katalog for skoleåret 2019/2020

Vår katalog for neste skoleår er klar!

Christel Villadsen

Fylkets første kvinnelige byggdrifterlærling

Christel Villadsen (18) har lærlingeplass her på Hvam videregående, og er fylkeskommunens første kvinnelige lærling i byggdrifterfaget.

Glade leverandører av elitemelk: foran f.v. fjøsleder Lena Løvaas Granli, elevene Jacob F. Udahl, Frida Haugen, Tom Allan R. Brenden og Cecilie Sigvartsen. Bak f.v elevene Elin Kommisrud, Marthe R. Galby, lærer Einar Graven og fagarbeider Kjell Iversen.

Hvam i Norgestoppen på melkekvalitet!

Skolen fikk denne uken utdelt hedersbevisningen "Melkespannet" fra TINE, for å ha levert elitemelk uten en eneste feil i 27 år sammenhengende.

Hele klassen og alle gjestene samlet foran forslaget til logo.

Jordforbedringsmiddel ut på markedet!

I dag presenterte 2LGE sitt forslag til hvordan Esval Miljøpark kan markedsføre og selge jordforbedringsmiddelet de produserer basert på hageavfall og biorest.

Vi er her for deg!

Janne og Andreas er elev- lærling- og mobbeombud i Akershus. Nå svarer de på spørsmål og gir råd til elever og lærlinger på Snapchat og Facebook

Gikk videre i matematikkonkurranse!

Øystein Sendstad fra 1NBE gikk videre til runde 2 i den nasjonale matematikkonkurransen "Abelkonkurransen".

Åpen kveld torsdag 25.januar

Fra kl. 18:00-20:00 arrangeres Åpen kveld for framtidige elever og foresatte.