Bygde opp inspirasjonshage på hagemessa

Elever og lærere fra Hvam har i flere dager vært med på bygge opp en fantastisk designhage i regi av NAML, Norske anleggsgartnere - miljø og landskapsentreprenører.

Vil inspirere

NAML (Norske anleggsgartnere - miljø og landskapsentreprenører) region Øst, har flere år på rad bygd opp en flott designhage på Hagemessen på Lillestrøm. Med hjelp fra profesjonelle anleggsgartnerbedrifter og elever og lærere fra flere anleggsgartnesskoler, bygger de opp hagen med stein, vann, planter og trær. Organisasjonen jobber for å markedsføre anleggsgartneryrket for dagens unge, og vil dessuten inspirere folk til starte opp prosjekter i egen hage.

Spennende og lærerikt prosjekt

Elevene og lærerne på anleggsgarner (2AIA), naturbruk (1NBC) og stor gruppe (NBA) har tilbrakt mange dager på Lillestrøm i det siste. De har jobbet som helter og fått vært med på den store forvandlingen fra tom messehall til en fantastisk oase. Veldig lærerikt og inspirerende både for elever og lærere.

Hagemessen 2017 arrangeres i Lillestrøm 21-23.april 2017.