Rideleir på Hvam

Vi gjentar suksessen fra 2015, og inviterer til rideleir for ungdom født 2000-2004 i uke 32, 6.-11. august. Det blir undervist i sprang, dressur, feltritt og kjøring, samt teoriundervisning og andre hesterelaterte aktiviteter.

Erfarne lærere og variert undervisning

Våre egne lærere i hestefag, Maren Olsen Moshølen og Cecilie Larsen, har lang erfaring og vil være vertskap på rideleiren. De ønsker å gjøre dette til en uke fylt med hest, læring og moro sammen med dere. Det vil blant annet bli undervisning i sprang, dressur, feltritt og kjøring, samt teoriundervisning og andre morsomme hesterelaterte aktiviteter. Skolen har egen ridebane og ridehus, samt feltrittsbane og tilgang til flotte turstier. I år tilbyr vi også kveldsaktiviteter hvor deltakerne kan velge mellom foto, kunst og sport.

Hester

Du kan velge å ha med egen hest, eller å låne en av våre flotte skolehester. Vi tilbyr godt skolerte hester og ponnier i flere størrelser og fasonger. Ønsker du å ha med din egen hest vil denne bli oppstallet i skolestallen på Hvam. Oppstalling av egen hest er uten ekstra kostnad, men eget fôr må medbringes.

Praktiske opplysninger

Innlosjering vil bli på skolens internat, og vi tilbyr god og variert kost under hele uken.

Rideleiren starter søndag ettermiddag, og avsluttes tidlig på ettermiddagen fredag. Det vil bli undervisning to økter daglig fra mandag til torsdag. Fredag avslutter vi med et treningsstevne hvor foreldrene er velkommen!

Deltakeravgift

Deltageravgiften på kr 3.950,- inkluderer undervisning, kost og losji.

Påmelding

Meld deg på ved å fylle ut dette skjemaet.

Spørsmål

Spørsmål rettes til Maren Olsen Moshølen (97566832) eller Cecilie Larsen (97616365), eller mail til Maren Olsen Moshølen Maren.Olsen.Mosholen@hvam.vgs.no

 

Kontaktpersoner

Maren Olsen Moshølen

Lærer

E-post Maren.Olsen.Mosholen@hvam.vgs.no

Tlf: 63912130

Cecilie Larsen

Cecilie Larsen

Lærer

E-post cecilie.larsen@hvam.vgs.no

Tlf: 63912136