To gjeve priser til Hvam!

Under Akershusmesterskapet for ungdomsbedrifter vant Bidronningene UB prisen for beste yrkesfaglige bedrift, og Sissel Nordlund ble årets entreprenørskapslærer!

Beste yrkesfaglige bedrift

I konkurranse med 160 andre Ungdomsbedrifter fra vgs gikk Bidronningene videre til Norgesmesterskapet i kategorien Beste yrkesfaglige bedrift. Mesterskapet går av stabelen like etter påske.

Juryens begrunnelse:

"Denne tjenesteytende bedriften vi møtte lyste av kunnskap, engasjement og interesse. Fagfeltet er globalt, resultatene viktig for oss alle, og temaet er helt fremme i nyhetsbildet. Med et klart mål - tydelig budskap, kan denne bedriften bidra til å snu en negativ trend. Gjennom å spre budskapet, øke kompetanse hos våre unge, vil bedriften kunne sikre og utvikle en hel næring. Vi var ikke i tvil om at beste yrkesfaglige bedrift skulle bli Bidronningene fra Hvam vgs."

Sissel Nordlund ble hedret med "Gullpæra"

Hedersprisen Gullpæra er personlig og deles ut til en lærer som har vist et særlig stort engasjement for arbeidet med entreprenørskap i utdanningen. Prisen ble delt ut for første gang i år, og elevene har blitt bedt om selv å nominere sine kandidater.

Elevene på Hvam er kjempeglad i læreren sin og beskriver henne som dyktig, hjelpsom og omsorgsfull. Hun tilpasser stoffet slik at alle forstår, hun er en god lytter og er flink til å gi både ris og ros som hjelper dem videre. Hurra for Sissel!!