Nyheter

Rådgiver Hanne og miljøarbeider Hege med stand i gangen på Verdensdagen for psykisk helse, 10.oktober 2019

Verdensdagen for psykisk helse

10. oktober ble Verdensdagen for psykisk helse markert på skolen.

Flott tur i fjellheimen

Før høstferien var 2LGE (Vg2 dyrekunnskap / energi- og miljøfag) på en knallbra og innholdsrik klassetur.

Åpen Dag 2019: Et myldrende folkehav - spesielt når man runder hjørnet til gårdsbutikken!

Strålende Åpen Dag!

For en flott Åpen Dag det ble! Sola skinte og folk strømmet til!

Rektor Per Corneliussen signerer kontrakten sammen med representanter fra anleggsgartnerbransjen og fylkesadministrasjonen.

Signering av samfunnskontrakt mellom anleggsgartnerbransjen og Hvam vgs

Kontrakten som garanterer lærlingeplass til alle kvalifiserte elever på anleggsgartnerfag på Hvam vgs, ble i dag høytidelig signert.

Klare for Brød & Cirkus

Elevene i 2LGE har jobbet sammen med Beite om å sette opp gårdsbutikkens stand på årets matfestival på Årnes.

Ap og MDG ble valgvinnere på Hvam!

Skolevalget ble gjennomført 4.september, og 80 % av elevene deltok.

Bidronningene UB er Amalie Gjerstad, Victoria Bårdsen, Ingrid Monrad-Haslum, Ulla Bech Bråten og Oda Runesdatter Aronsen.

To gjeve priser til Hvam!

Under Akershusmesterskapet for ungdomsbedrifter vant Bidronningene UB prisen for beste yrkesfaglige bedrift, og Sissel Nordlund ble årets entreprenørskapslærer!

Dette er lyden av yrkesfag!

1. mars er søknadsfristen for søknader til videregående skole. Med yrkesfag får du mulighet til å utdanne deg til over 170 ulike yrker! Se vår video og bli inspirert!

Katalog for skoleåret 2019/2020

Vår katalog for neste skoleår er klar!

Christel Villadsen

Fylkets første kvinnelige byggdrifterlærling

Christel Villadsen (18) har lærlingeplass her på Hvam videregående, og er fylkeskommunens første kvinnelige lærling i byggdrifterfaget.