Digital opplæring også i uke 16

Fungerende fylkesrådsleder i Viken har informert om at de videregående skolen i fylket fortsetter med digital undervisning uka etter påske

Hvam-elever fikk prisen for Beste yrkesfaglige bedrift!

Fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter ble arrangert digitalt onsdag 1.april, og elever fra Hvam vgs var nominert til flere priser.

Utvidet frist for å søke lån og stipend i Lånekassen

Studenter på fagskolen får utvidet mulighet til å søke om lån og stipend for vårsemesteret 2020 fra 24. mars til 15. april.

Hjelp og støtte til deg som er hjemme

Elevtjenesten og IT-support er tilgjenglig for deg selv om du har hjemmeskole. Ikke nøl med å ta kontakt.

Oppdatert 10.03: Reisestopp til utlandet og innstramming av arrangementer

Viken fylkeskommune innfører nå full stopp i utenlandsreiser for ansatte og elever, og strammer inn på arrangementer. Dette gjelder også vår skole.

Slik følger vi opp situasjonen med korona

Hvam videregående skole følger nå situasjonen med koronaviruset nøye. Det er nasjonale helsemyndigheters anbefalinger som hele tiden vil være førende for tiltakene som vurderes ved skolen og i Viken fylkeskommune for øvrig.

Prosjekt bærekraftig vannforbruk

Elevene i 1NAE har i høst jobbet med et tverrfaglig prosjekt i samarbeid med NMBU og Den Naturlige Skolesekken

Rådgiver Hanne og miljøarbeider Hege med stand i gangen på Verdensdagen for psykisk helse, 10.oktober 2019

Verdensdagen for psykisk helse

10. oktober ble Verdensdagen for psykisk helse markert på skolen.

Flott tur i fjellheimen

Før høstferien var 2LGE (Vg2 dyrekunnskap / energi- og miljøfag) på en knallbra og innholdsrik klassetur.

Åpen Dag 2019: Et myldrende folkehav - spesielt når man runder hjørnet til gårdsbutikken!

Strålende Åpen Dag!

For en flott Åpen Dag det ble! Sola skinte og folk strømmet til!