Oppmelding til privatisteksamen

Påmeldingsperiode er fra 15.januar til 1.februar.

Representantene til BUK : (f.v.) Anders Herberg (vara), Sofie Berg Lea og Sander Tandberg.

Representanter til BUK

I dag har vi valgt to representanter og en vara fra skolen til barn og unges kommunestyre (BUK) i Nes kommune. Sander fra Haga og Sofie og Anders fra Tomteråsen, gleder seg til å jobbe med politikk og demokratiske prosesser.

Velkommen til ridekurs

Annenhver uke fram til nyttår tilbys undervisning i ridehallen, med Maren Olsen Moshølen og Cecilie Larsen fra hestefag som ansvarlige for timene.

Velkommen til foreldremøte for Vg1

Tirsdag 11.oktober kl. 18:00 inviterer skolen foresatte til elevene i Vg1 Naturbruk, Vg1 Medier og kommunikasjon og Vg1 Idrettsfag til høstens foreldremøte

Elev-PC til skolestart

Vil du bestille datamaskin gjennom fylkeskommunen? Les mer om ordningen her.

Konverterer Boble til elbil!

Elevene på Vg1 Naturbruk med energi- og miljøfag er i gang med et morsomt elbil-prosjekt.

Rødt lag kom på førsteplass - Martine Karlsnes, Morten N. Sørby, Andreas R. Simensrud og Ine Tømta fra 2HHA og 2AIA på Hvam vgs.

Spennende fylkesmesterskap i heste- og hovslager- / anleggsgartnerfag.

Fire lag, ett fra Kjelle vgs og tre fra Hvam vgs, konkurrerte onsdag i en tverrfaglig skolekonkurranse, der både praktiske og teoretiske ferdigheter ble satt på prøve.

En gjeng glade elever sammen med naturbrukslærer Arne Tveit.

Setter opp grillhytte!

Kjenslisaga ved Flolangen er flittig besøkt av elevgrupper fra skolen, og nå setter naturbrukselevene opp en ny grillhytte på området.

Brannøvelse i fjøset!

Torsdag kl. 12:00 gikk brannalarmen i fjøset og alle dyra måtte evakueres.

2LGA og kontaktlærer Rune poserer utenfor traktorfabrikken.

Vellykket studietur til Østerrike for 3LBA

Gutta på Vg3 Landbruk har hatt innholdsrike dager på studietur i Østerrike, og fått innblikk i både skogbruk, landbruk og industri i Sentral-Europa.