Ta med ditt tidligere skolearbeid inn i Viken

Ta med ditt skolearbeid inn i Viken!

Høsten 2020 starter det første skoleåret i Viken fylkeskommune, og alle elever skal over på Viken-plattform. For å sikre at du ikke mister skolearbeid du ønsker å ta vare på, må du ta kopi av dette før 23. juni.

Tilleggslån korona for elever

Elever over 18 år, som allerede får lån fra lånekassen, kan få tilleggslån.

Siste frist for å bestille elev-pc er 30. april

Alle årets elever på Vg1 kan bestille subsidiert datamaskin (pc eller Mac) gjennom fylkeskommunens rammeavtaler. Siste frist for bestilling er 30. april.

Endring av søknad i vigo?

Fristen for endring er 1.mai, og ønsker du å endre søknaden, må du ta kontakt med rådgiver.

Fortsatt digital skole

Nå er vi i gang igjen med hjemmeskole etter påske. Fra mandag 27. april skal de videregående skolene gradvis åpne for Vg2 og Vg3 yrkesfag. For oss betyr det Naturbruk inkludert Tilrettelagt opplæring.

Hvam-elever fikk prisen for Beste yrkesfaglige bedrift!

Fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter ble arrangert digitalt onsdag 1.april, og elever fra Hvam vgs var nominert til flere priser.

Utvidet frist for å søke lån og stipend i Lånekassen

Studenter på fagskolen får utvidet mulighet til å søke om lån og stipend for vårsemesteret 2020 fra 24. mars til 15. april.

Hjelp og støtte til deg som er hjemme

Elevtjenesten og IT-support er tilgjenglig for deg selv om du har hjemmeskole. Ikke nøl med å ta kontakt.

Oppdatert 10.03: Reisestopp til utlandet og innstramming av arrangementer

Viken fylkeskommune innfører nå full stopp i utenlandsreiser for ansatte og elever, og strammer inn på arrangementer. Dette gjelder også vår skole.

Slik følger vi opp situasjonen med korona

Hvam videregående skole følger nå situasjonen med koronaviruset nøye. Det er nasjonale helsemyndigheters anbefalinger som hele tiden vil være førende for tiltakene som vurderes ved skolen og i Viken fylkeskommune for øvrig.