Strålende Åpen Dag!

For en flott Åpen Dag det ble! Sola skinte og folk strømmet til!

Vellykket dag!

Når været er på lag, er det ekstra gøy med Åpen Dag! Vindstille og sol - det kan ikke bli bedre. Det var i overkant av 1000 parkerte biler på parkeringsområdet, og vi tipper at besøkstallet var på ca 4000 mennesker. Mange av kioskene rundt på området ble utsolgt for både pølser og vafler, og alle de 400 verktøykassene som var gjort klare til ivrige små-snekrere ble snekret og tatt med hjem!

Tusen takk!

Vi vil først og fremst takke alle de flinke elevene våre, som stilte opp, var positive og gjorde en kjempeinnsats på alle de ulike ativitetene rundt på skolen. Og de ansatte som har forberedt og organisert aktivitetene. Og tusen takk til alle besøkende som tok turen til oss, voksne og barn, foresatte og besteforeldre! Det er veldig gøy å få besøk av dere!

Gerd Hertzenberg

Gerd S Hertzenberg