Hjelp og støtte til deg som er hjemme

Elevtjenesten og IT-support er tilgjenglig for deg selv om du har hjemmeskole. Ikke nøl med å ta kontakt.

IT-support

Har du behov for IT-support? Ta kontakt med Gunnar eller Erik:

Gunnar: 47 40 14 03 gunnart@viken.no

Erik: 90 56 91 47 erikmo@viken.no

Elevtjenesten

Er det kjedelig å gå hjemme eller er det noe du vil snakke om? Ikke nøl med å ringe miljøveileder Ellen på telefon 95 83 12 08 i skoletiden, eller send sms når som helst, så kan dere avtale nærmere når det passer å ta en prat.

Miljøveileder Ellen tilstede på Hvam mandag til torsdag.

Helsesykepleier Vibeke er tilstede på Hvam for elever som har praksisopplæring på Hvam

• Mandag 08.30-12.00
  • Onsdag 08.30-14.00

Hun kan også nås på telefon 47 46 38 46, eller send epost til vibeke.bang@nes-ak.kommune.no.

Rådgiverne kan nås på telefon hver dag i den vanlige skoletiden. De vil også være tilstede på Hvam hele mandag, tirsdag og onsdag for elever som har praksisopplæring på Hvam.

Hanne bistår med sosialpedagogisk rådgivning på telefon 41 52 32 73

Torhild kan gi karriereveiledning på telefon 92 46 65 21

Biblioteket

Trenger du hjelp til å søke etter fagstoff digitalt, ta kontakt med bibliotekar Lotte på epost lotte.halstensen@hvam.vgs.no eller via meldingsfunksjonen på Itslearning.