Stor trengsel for å teste det nye vannforsyningsanlegget!

Vannforsyningsprosjektet i mål!

Tidligere rektor ved Hvam vgs, Iver Husum, og hans kone, tidligere rektor ved Romerike folkehøgskole, Gry Husum, har vært i Uganda og jobbet med et vannforsyningsprosjekt. Her kan dere lese om prosjektet og se noen bilder fra skolen de har jobbet ved:

Jærkylling mange_rund

Vil du kjøpe kyllinger?

Nå er det igjen mulig å bestille daggamle kyllinger fra hønsehuset vårt!

Slik fundamenterer de for vanntankene.

Hilsen fra Uganda

Vår tidligere rektor, Iver Husum, reiste i desember til Uganda sammen med sin kone, for å jobbe en periode på en skole der. Her kan dere lese hva han forteller om prosjektet de jobber med!

Dressurkurs for hunder i ridehallen!

Det arrangeres et 12-timers dressurkurs for hunder i skolens ridehall, med kursstart 4.februar 18:00-20:00. Elever fra skolen ønskes spesielt velkomne!

Esval Miljøpark overrakte elevene et bidrag på kr.10 000,- som kan brukes til studieturer og lignende prosjekter.
(Foto: Esval Miljøpark)

Finner løsninger på avfallsproblem!

Elevene i 2LGE, Naturbruk med energi- og miljøfag/dyrekunnskap, har på oppdrag fra Esval Miljøpark funnet løsninger på hvordan hageavfall kan utnyttes som ressurs.

Velkommen til undervisning i ridehallen!

Maren Olsen Moshølen har satt opp 4 åpne treninger i ridehallen dette semesteret. Meld deg på!

Ungdomsbedrift utsmykker Grønt fagsenter

Ungdomsbedriften AllYouNeed, bestående av elevene i klasse 3KM (Medier og kommunikalsjon) har stått for utsmykkingen av Grønt fagsenters felles spiserom.

Utdanningstorg!

Utdanningstorget 2014 for Romerike går av stabelen 2. og 3. desember, kl. 17.00-21.00, på Norges Varemesse på Lillestrøm.

Stemningsfullt julemarked!

Mange tok veien til Vesle Hvam på lørdag, da det årlige julemarkedet ble arrangert.

Fra generalprøven. Andreas og Ole Alexander sjekker at alt funker på kamera.

Mediaelever på First Lego League

På oppdrag fra Kunnskapsbyen Lillestrøm gjennomførte 3KMA en flerkameraproduksjon av First Lego League-turneringen lørdag.